В Університеті відбулась онлайн-зустріч із головним спеціалістом управління туризму Львівської міської ради

Леся Крук, Центр комунікацій Львівської політехніки
Ганна Кіцілінська

Львівська політехніка активно розвиває співпрацю із випускниками. Зокрема в університеті започаткували низку тематичних зустрічей, де студенти мають можливість поспілкуватися зі своїми попередниками та дізнатися корисну інформацію для себе. Цього разу політехніки мали нагоду зустрітися з головним спеціалістом в управлінні туризму Львівської міської ради Ганною Кіцілінською.

«Ми подумали, що це чудова ідея, коли випускники повертаються у рідну альма-матер і, спілкуючись зі студентами, передають їм свій досвід та знання, адже навчальний процес багатий на лекційні та практичні заняття, а наші зустрічі дозволяють студентам побачити на прикладі випускників – процес успішної професійної реалізації», – розповіла координаторка групи зв’язків із випускниками відділу маркетингу Львівської політехніки Оксана Гордійчук.

Під час зустрічі спікерка розповіла студентам про туризм у Львові, зокрема про стратегію конкурентоспроможності міста та діяльність Львівського туристичного офісу.

«Туризм й ІТ – це два потенційні кластери, відібрані як пріоритетні. На основі їх потенціалу підвищується конкурентоспроможність економіки міста, забезпечуючи сталі прибутки. Для Львова туризм має хороший фінансовий ефект та додану вартість. Наше управління, власне, й працює в напрямі створення сприятливих умов для розвитку туризму у Львові», – зазначила Ганна Кіцілінська.

На завершення зустрічі гостя закликала студентів до співпраці зі Львівським туристичним офісом.

«Чекаємо всіх, хто готовий після навчання активно працювати з нами для того, аби спільно розвивати туризм у нашому місті», – додала спікерка.