В Університеті відбудуться Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів за Кубок Львівської політехніки

НДЧ Львівської політехніки
Перегони роботів

Інститут модернізації змісту освіти повідомляє, що на базі Національного університету «Львівська політехніка» 27–28 жовтня 2017 року відбудеться конкурс «Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів за Кубок Львівської політехніки».

Метою Конкурсу є активізація науково-технічної творчості студентів як важливого фактора формування фахівців нового типу, залучення студентів закладів вищої освіти до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

Конкурс проводитиметься за регламентом ROBORACE. Реєстрація команд здійснюється на сайті Конкурсу.

Команда-переможець Конкурсу нагороджується Кубком Львівської політехніки, а команди-призери за друге і третє місця – медалями. Команда-переможець та команди-призери нагороджуються дипломами та заохочувальними призами.

Заохочувальні цінні призи надають: інтернет-магазин інструментів «МАСТЕРАМ», - сервіс з експрес виробництва друкованих плат та виробник спецвзуття - ПП «Зеник-Львів».

Контактна особа – Василь Татарин, доцент кафедри фотоніки Національного університету «Львівська політехніка», e-mail: vasyl.y.tataryn@lpnu.ua.

Приєднані файли