У Національному університеті «Львівська політехніка» уже вп’яте відбудуться Наукові фестини

Соломія Матвій, НДЧ Львівської політехніки
на фестинах
Цей захід уже вп’яте збере довкола головного корпусу Львівської політехніки понад 30 локацій для презентацій наукових винаходів, мистецьких заходів та оригінальних перформансів, які продемонструють усім присутнім перспективи української науки та освіти

19 квітня 2019 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудуться вже традиційні Наукові фестини.

Місце проведення – територія біля головного корпусу Львівської політехніки (вул. Ст. Бандери, 12). Початок об 11 годині.

Програма заходів

Цей захід уже вп’яте збере довкола головного корпусу Університету понад 30 локацій для презентацій наукових винаходів, мистецьких заходів та оригінальних перформансів, які продемонструють усім присутнім перспективи української науки та освіти.

Політехніки готують для гостей екскурсії інститутами та бібліотеками, демонстрації винаходів, хімічних реакцій, нових машин та роботів, спортивні змагання та екстремальне шоу, баскетбольний фрістайл, виставку писанки, гумористичні сценки, музичні номери, розпис хною, фотозону і ще багато цікавого і пізнавального!

Для зручності обміну інформацією на офіційному сайті університету є спеціальна сторінка з найсвіжішими новинами про Наукові фестини. Більше інформації про захід можна одержати за телефоном (098) 07-177-04 (Соломія Матвій).