В Університеті за підтримки Королівства Норвегія стартували нові курси перепідготовки військовослужбовців

Лінгвістично-освітній центр Львівської політехніки
курси перепідготовки військовослужбовців

В Інституті адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» вчергове стартували курси професійної перепідготовки звільнених у запас кадрових військовослужбовців Збройних Сил України, учасників АТО та інших силових структур, членів їхніх сімей.

Початок навчання 23 лютого відзначили презентацією відеоролика про Норвегію, міністерство оборони якої продовжує фінансувати міжнародний проект «Україна – Норвегія», завдяки якому і вдалося започаткувати ці курси. Вони стали результатом співпраці Міжнародного фонду соціальної адаптації (МФСА), ГО «Західноукраїнська ініціативна група» та ІАПО Львівської політехніки.

Слухачі навчатимуться за професійною програмою підвищення кваліфікації «Англійська мова та візуальні комунікації в бізнесі» обсягом 500 аудиторних годин. Слухачі курсу прослухають такі дисципліни: англійська мова, графічний дизайн, відеоанімація, сервіси та програми для створення відеопрезентацій, анімованого відео, системи управління сайтом, створення сайту-візитки, використання візуальних комунікацій в інтернет-рекламі, розвиток бізнесу через призму управління змінами, управління проектами. До навчального процесу залучено дві кафедри ІАПО Львівської політехніки – кафедра адміністративного та фінансового менеджменту і кафедра технологій управління, а також кафедра інформаційних технологій видавничої справи ІКНІ та Лінгвістично-освітній центр Львівської політехніки.

На відкритті чергового циклу навчання проекту «Україна-Норвегія» у Політехніці були присутні директор із розвитку МФСА Яна Козаченко, голова ГО «Західноукраїнська ініціативна група» Максим Лапан, декан післядипломної освіти Мар’яна Захарчук, заступник директора ІАПО Роман Квіт. Усі керівники та партнери проекту доповіли про важливість цього проекту та окреслили перспективи для учасників. Слухачам надано можливість зосередитись на глибшому опануванні інструментів нового фаху, щоб згодом запропонувати ці вміння зацікавленим працедавцям або ж використати їх у започаткуванні власного бізнесу.

Особливість проекту полягає в тому, що він дає можливість поліпшити життя не лише військовослужбовцям, а й членам їхніх сімей через отримання нових знань та навичок для особистого розвитку і нових кар’єрних можливостей.

курси перепідготовки військовослужбовців курси перепідготовки військовослужбовців курси перепідготовки військовослужбовців