В Університеті розпочато опитування «Викладач очима студентів» щодо навчання і викладання у весняному семестрі 2022/2023 н.р.

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Ілюстрація до матеріалу

Центр забезпечення якості освіти Національного університету «Львівська політехніка» розпочинає чергове опитування «Викладач очима студентів» і просить надати об’єктивну інформацію, заповнивши анкети «Викладач – очима студентів», які розміщені в електронних кабінетах здобувачів (пункт меню «Навчання» – сторінка «Опитування»).

Результати оцінювання здобувачами вищої освіти рівня педагогічної компетентності викладачів, які проводять навчальні заняття у весняному семестрі 2022/2023 навчального року, буде враховано у конкурсному відборі науково-педагогічних працівників, використано для вдосконалення процедур і методів навчання та викладання у Львівській політехніці.

Опитування триватиме з 24 квітня до 10 червня 2023 року.

Опитування анонімне, інформація про особисті дані респондентів не опрацьовують та не поширюють у будь-який спосіб.

Для заповнення анкети Вам знадобиться всього кілька хвилин. Встановіть оцінку від 0 до 5 балів (більше – краще) складових педагогічної компетентності викладача. В кожній анкеті передбачено відкрите питання – Ви можете за бажанням надати інформацію про сильні й слабкі сторони викладача, про позитивні практики та можливості вдосконалення педагогічної майстерності у викладанні конкретної дисципліни.