В Університеті проходить IV Українсько-польський науковий форум із транскордонного співробітництва

Прес-служба Львівської політехніки
IV Українсько-польський науковий форум

Актуальні проблеми транскордонного співробітництва та спільного європейського простору обговорюють учасники ІV Українсько-польського наукового форуму, що відкрився у Львівській політехніці.

Перед його початком польських гостей прийняв ректор Університету професор Юрій Бобало, який висловив сподівання, що наукові дискусії між українськими і польськими науковцями увінчаються плідними та конструктивними результатами.

Представницьке наукове зібрання спільно організували і проводять Інститут гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки та Інститут політичних наук Вармсько-Мазурського університету в Ольштині.

У межах форуму відбувся зацікавлений діалог на двох дискусійних панелях – «Роль транскордонного співробітництва у формуванні спільного європейського простору» і «Безпека та транскордонне співробітництво: відповіді на нові виклики», а також засідання круглого столу на тему «Підсумки першого року безвізового режиму між Україною та ЄС: факти, тенденції і завдання».
 

Світлини Йосипа Марухняка

IV Українсько-польський науковий форум IV Українсько-польський науковий форум IV Українсько-польський науковий форум IV Українсько-польський науковий форум IV Українсько-польський науковий форум IV Українсько-польський науковий форум