В Університеті презентували програму Британської Ради Youth connect for Ukraine

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з презентації

Розвиток професійних навичок є важливим елементом у підготовці спеціалістів у сфері міжнародних відносин, яких готує кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки.

13 лютого 2024 року для студентів III курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» відбулась презентація програми Британської Ради «Youth Connect for Ukraine: креативне лідерство» для молоді віком 18–25 років. Захід провели представники організації-партнера Британської Ради – «Місто Активних Громадян»: голова, фасилітаторка Аліна Познанська та менеджерка проєкту Надія Юрова.

Програма спрямована на розвиток лідерських і комунікаційних навичок молоді, збільшення впевненості та гнучкості у періоди невизначеності, посилення співпраці молоді з представниками уряду, громадського суспільства, підприємств і установ для досягнення синергії та розв’язання низки криз сучасності у ХХІ столітті. Реалізацію пілоту програми заплановано у Львові, Тернополі та Луцьку.

Також, студенти на платформі Kahoot зіграли у КВІЗ, три переможці якого отримали солодкі подарунки.

Щоб стати учасником програми, потрібно зареєструватися. Локація – готель «Дністер», м. Львів. Термін проведення – 23–27 лютого (з 10:00 до 18:00).

Організатори забезпечують кава-брейками та обідами.

Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації