Зміни в місті та країні під силу молоді: в Університеті презентували Lviv Young Project

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project

Львівська міська рада та програма стажування «Перший кар’єрний крок» презентували для молоді багаторічний проект – Lviv Young Project. У Львівській політехніці за підтримки відділу працевлаштування університету 1 листопада для студентів розповіли про можливість участі в цьому проекті та його переваги.

Головна мета Lviv Young Project – зорганізувати активних молодих людей і спільним зусиллям напрацювати стратегію розвитку міста Львова за конкретними напрямами.

– Львів має власну стратегію розвитку до 2020 року. Пріоритети вибудувано на рівні представників різних середовищ міста, зокрема з працівниками Львівської міської ради, ІТ і бізнес-сфери, вищими навчальними закладами тощо. В кожного структурного підрозділу є певні завдання для свого середовища. Саме молодь має потенціал до генерування цікавих і креативних ідей, тож Lviv Young Project об’єднує тих, хто готовий думати задля вирішення цих завдань. Завдяки креативній молоді у міській раді зреалізовано 30% ідей, – наголосила під час зустрічі з політехніками керівник персоналу Львівської міської ради, очільник програми стажування «Перший кар’єрний крок Галина Бордун.

Для студентської молоді Lviv Young Project – це передовсім можливість набути перший професійний досвід; самостійно обравши тему, написати проект, який згодом можна буде реалізувати; навчитися працювати в команді (команди формують через онлайн-анкети з різних вишів та молодіжних середовищ). Команди впродовж січня розроблять та затвердять плани впровадження своїх проектів, пройдуть навчання, а через півроку – презентують результати перед іншими учасниками та експертами міста з різних питань.

Цьогоріч ЛМР обрала вісім актуальних тем для соціальних проектів: профорієнтація школярів, ІТ напрям, культура, архітектура, екологія, dog friendly city, інститут міста та можливість втілити якусь власну ідею.

Реєстрація для участі в Lviv Young Project триває до 24 листопада. Докладну інформацію та анкету для участі розміщено на сайті Львівської міської ради.

презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project презентація для молоді проєкту – Lviv Young Project