В Університеті на міжнародній конференції українські та іноземні фахівці обговорюють проблеми фінансового ринку

Прес-служба Львівської політехніки
на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти»

Розпочала роботу XVII Міжнародна наукова конференція «Фінансовий ринок: інституції та інструменти». Її організаторами стали Національний університет «Львівська політехніка», Університет Марії Кюрі-Склодовської у Любліні (Польща) та Університет Йоганна Кеплера у Лінці (Австрія) за участі Молдовської економічної академії (Молдова) та Бухарестського університету Artifex (Румунія).

Учасників наукового форуму привітали проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки професор Олег Матвійків, директор департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Роман Филипів, директор Інституту економіки та менеджменту Університету професор Олег Кузьмін.

Пленарне засідання, яке проходило в Актовій залі головного корпусу Університету, вели співголови наукового комітету конференції – завідувач кафедри фінансів Львівської політехніки професор Ігор Алєксєєв та завідувач кафедри банківської справи Університету Марії Кюрі-Склодовської професор Єжи Венцлавскі.

З великим зацікавленням учасники конференції заслухали доповіді, присвячені актуальним проблемам планування місцевих бюджетів в Україні, культурі ризиків у польському банківському секторі на тлі світових тенденцій, бізнес-моделюванню в поліпшенні інформативності інтегрованої звітності, нестандартній грошовій політиці національного банку Чехії, фінансовим аспектам макроекономічної стабільності у Польщі тощо.

У межах дводенної конференції працюватимуть дві тематичні секції:

  1. Проблеми та перспективи функціонування інституцій фінансових ринків у глобальному і регіональному рівнях;
  2. Бухгалтерський облік, фінансовий аналіз і аудит у функціонуванні фінансового ринку.

Світлини Йосипа Марухняка

на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» на конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти»