В Університеті на розширеній нараді педагогів області обговорили реалізацію Закону України «Про освіту»

За матеріалами сайту ЛОР
обговорення Закону України «Про освіту»

Про реалізацію Закону України «Про освіту», а також роль і місце керівника закладу загальної середньої освіти йшлося 30 жовтня під час розширеної наради педагогів області в Національному університеті «Львівська політехніка».

Участь у нараді взяли голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, директори закладів загальної середньої освіти, керівники відділів освіти області та профспілкових організацій, а також ректор Львівської політехніки Юрій Бобало.

Олександр Ганущин у своєму виступі поінформував освітянський загал про підсумки конкурсу мікропроектів у галузі освіти, поділився планами на найближчу перспективу та пообіцяв усіляку підтримку освітянам з боку обласної ради в межах її компетенції.

Після доповіді директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій про реалізацію Закону України «Про освіту» відбулося його обговорення. Кожен мав можливість задати запитання та отримати на нього вичерпну відповідь.

обговорення Закону України «Про освіту» обговорення Закону України «Про освіту» обговорення Закону України «Про освіту»