В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп з Інституалізації та Інклюзивної Цифрової Освіти

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп

Протягом 26 – 29 червня 2023 року в Лісабонському університеті відбувся Воркшоп з Інституалізації та Інклюзивної Цифрової Освіти, у якому взяли участь представники учасників проєкту.

Зокрема, учасники мали змогу ознайомитись із кращими практиками цифрової інтеграції в Лісабонському університеті, особливостями інституалізації нової моделі PhD програми, сучасними цифровими засобами навчання, процедурами інституалізації систем сертифікації для інклюзивних онлайн-курсів. На додачу виконавці проєкту ознайомились із сучасними інклюзивними цифровими техніками для дистанційного навчання з віддаленими лабораторіями та міжнародним досвідом ЗВО Іспанії та Домінікани в даній сфері.

Водночас учасники проєкту провели обговорення візії, цілей, структури та цільових груп мультиінституційного інклюзивного віртуального кампусу (MIIVC).

Особлива увага була приділена способам зарахування студентів, врахуванню потреб користувачів з різноманітними здібностями та напрямів співпраці із широким колом стейкхолдерів.

З метою поглиблення міжнародної співпраці українських партнерів проєкту (Державний торговельно-економічний університет, Національний університет «Львівська політехніка», Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» та ГО «Громадська синергія») із Лісабонським університетом, відбулася зустріч із ректором даного закладу. Так було обговорено перспективні напрямки освітньої та наукової співпраці.

В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп В рамках реалізації проєкту AFID відбувся воркшоп