В Політехніці напрацьовують алгоритми поширення та розвитку корпоративної культури

Наталія ПАВЛИШИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
п’ятеро молодих людей поклали руку на руку, ракурс знизу

Згідно зі Стратегічним планом розвитку університету, у Львівській політехніці напрацювали та прийняли, голосуванням Вченої ради, Кодекс корпоративної культури. Від початку літа діє робоча група, яка розробляє алгоритми поширення та розвитку корпоративної культури.

Ми створили робочу групу, до якої увійшли  професорка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту, голова комісії з питань етики та дисципліни університету Галина Захарчин, очільниця Відділу розвитку та навчання персоналу Надія Любомудрова та професорка кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Лариса Климанська. Ця група напрацьовує алгоритм роботи, щоб ми могли відстежувати ефективність запровадження і розвитку корпоративної культури в університеті, — пояснив проректор із науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Роман Корж. — В університеті провели низку опитувань, які допоможуть нам обрати основні напрямні та сформувати план діяльності, щоб із вересня принципи Кодексу корпоративної культури запроваджувати в життя.

Проректор зазначив, що передовсім варто максимально доносити інформацію до кожного політехніка про суть Кодексу корпоративної культури.

Ми маємо в Політехніці чудові традиції, глибоку й багату історію, чимало нових прогресивних ідей. І про це важливо більше говорити. Нам є чим гордитися — це має усвідомлювати кожен політехнік, — наголосив Роман Орестович.