«Від реальності до віртуальності»: у Науково-технічній бібліотеці Університету відбулися заходи Наукових фестин

НТБ Львівської політехніки
на фестинах

20 квітня 2018 року у стінах Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» відбулися Наукові фестини. Цього року, як і завжди, працівники книгозбірні доклали чимало зусиль, щоб зацікавити і розважити дорогих гостей. Значну допомогу надали бібліотекарям студенти кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності, взявши участь і як волонтери, і як організатори низки подій.

Отож, у ході святкування Фестин відбулася чимала кількість цікавих заходів: пригодницький квест «Загадки Старого Трістрама», актуальний тренінг «Instagram: секрети успішного ведення блогу», пізнавальні дебатні ігри на тему «Sharing-культура: за і проти», запальний майстер-клас із сальси, а також захоплива екскурсія «Пізнай політехніку» і чудова книжкова виставка «Таємничий світ астрономії». Крім того, до послуг всіх охочих були тематичні фотозони і можливість взяти участь у флешмобі з улюбленою книгою. На ці заходи завітало близько ста гостей із трьох шкіл міста Львова (№ 3, № 10, № 44), вони охоче брали участь у запропонованих подіях.

Відвідувачі, студенти і працівники Науково-технічної бібліотеки весело та з користю провели час, отримали багато незабутніх вражень. Наукові фестини 2018 залишили по собі чимало теплих спогадів, частину з яких відображено на фото.

на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах