У Науково-технічній бібліотеці Університету говорили про сади і парки Львова та їхніх творців

НТБ Львівської політехніки
В НТБ

20 січня 2018 року в приміщенні Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» відбулося обговорення теми садів та парків Львова, їхньої історії і сучасних проблем. На заході були присутні понад 70 відвідувачів.

Ґрунтовна двогодинна наукова доповідь Сергія Леонова «Сади і парки Львова та їхні творці К. Бауер та А. Рерінг» нікого не залишила байдужим. Глибоке дослідження теми спікером дало змогу поринути в унікальну творчість К. Бауера та А. Рерінга, зрозуміти їхній неоціненний спадок для мешканців Львова (і не тільки) та необхідність його збереження.

А далі були: листівки «Стрийський парк. Арнольд Рерінг» художниці Тетяни Казанцевої; виставка бібліографічних джерел на тему події від головного бібліографа НТБ Львівської політехніки Галини Білявської та завідувачки відділу Наталії Кравчук; кавування/чаювання з домашнім фруктовим пляцком та іншими смаколиками; сівба зерняток екзотичних рослин для формування майбутньої арбоскульптури та квітковий дрес-код. Все це створило теплу, казкову атмосферу, незважаючи на зимову температуру у читальному залі.