У Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки говорили про історичну цеглу

НТБ Львівської політехніки
В НТБ говорили про історичну цеглу в архітектурі Львова

27 січня 2018 року у стінах Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» відбувся захід «Історична цегла в архітектурі Львова».

Подія викликала значний інтерес у львів’ян і не тільки: кількість присутніх – близько ста осіб – відверто вразила організаторів!

Лекція дослідника та власника другої за величиною колекції цегли в Україні (5 тисяч одиниць) Олександра Волкова «Історична цегла в архітектурі Львова: клейма, виробники» привернула увагу і спричинила жваву дискусію. Доповідач розповів про історію штучного каменю, технологію, види, виробництво у Львові і не тільки. А ще присутні мали нагоду потримати в руках цегли різних виробників, різних розмірів, доторкнутись до історії.

Як завжди, жвавий інтерес у присутніх викликали видання, презентовані завідувачкою відділу обслуговування науковою літературою Науково-технічної бібліотеки Наталією Кравчук.

В НТБ говорили про історичну цеглу в архітектурі Львова В НТБ говорили про історичну цеглу в архітектурі Львова В НТБ говорили про історичну цеглу в архітектурі Львова В НТБ говорили про історичну цеглу в архітектурі Львова