В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти для забезпечення інклюзивності, доступності та академічної свободи

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти

Протягом 16 – 20 жовтня 2023 року в KTH Королівському технологічному інституті (Стокгольм, Швеція) відбувся тренінг, присвячений удосконаленню вищої освіти для забезпечення інклюзивності, доступності та академічної свободи.

Учасники тренінгу мали змогу ознайомитись із особливостями стратегії організаційного розвитку в KTH Королівському технологічному інституті, націленої на удосконалення освітнього процесу. Особливу увагу було приділено способам підтримки й адміністрування якості освітніх програм, системі забезпечення якості вищої освіти Швеції та процесам, які сприяють досягненню високої якості освіти та наукових досліджень. Під час тренінгу учасники отримали уявлення про те, як KTH систематично працює над діджиталізацією, інклюзією та інтеграцією ідей сталого розвитку в освіту, включаючи розроблення відповідних політик, підходів та інструментів. До уваги слухачів було представлено курси й освітні програми, де зазначені ініціативи отримали найбільш широку імплементацію. На додачу виконавці проєкту ознайомились з інституційною стратегією цифрової трансформації вищої освіти, особливостями використання цифрових технологій для покращення навчання та кращими практиками модернізації цифрового контенту для забезпечення доступності та інклюзивності.

Водночас учасники проєкту обговорили тренінгові матеріали з інклюзивного навчання та викладання (Training kit), які будуть запропоновані групі викладачів, що будуть залучені до викладання в мультиінституційному інклюзивному віртуальному кампусі (MIIVC). 

В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти В межах проекту AFID проведено тренінг з удосконалення вищої освіти