В ІТ коледжі Університету відбулась зустріч із представниками виробника приладів і систем радіаційного контролю

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

З метою налагодження взаємодії освіти і ринку праці нещодавно в ІТ коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч працівників та студентів із представниками Науково-виробничого приватного підприємства «Спаринг-Віст Центр», відомого в Україні та світі розробника та виробника приладів і систем радіаційного контролю торгової марки «Екотест».

Працівники підприємства цікаво, змістовно й доступно розповіли студентам про виробничі потужності підприємства, асортимент продукції та запросили студентів до співпраці.

Після спілкування зі студентами зустріч продовжилась у форматі круглого столу між представниками коледжу та зовнішніми стейкхолдерами-працедавцями щодо вдосконалення освітньо-професійної програми «Комп’ютерні науки» відповідно до потреб ринку праці.

Учасники зустрічі обговорили проведення виробничої практики на підприємствах з можливістю подальшого працевлаштуванням молоді. Також розглянули питання участі стейкхолдерів в оцінюванні якості знань здобувачів освіти ІТ коледжу під час проведення кваліфікаційної атестації, заходи щодо забезпечення академічної доброчесності.

Докладніше – на сайті Фахового коледжу інформаційних технологій.