В ІТ коледжі Львівської політехніки з’ясовували рівень задоволеності випускників якістю освітнього процесу

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Інфографіка до матеріалу

Відповідно до Положення про Раду із забезпечення якості освітньої діяльності та якості фахової передвищої та вищої освіти закладу освіти відбулося опитування студентів Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка». Воно є формою для залучення випускників до участі у системі внутрішнього забезпечення якості фахової передвищої освіти у коледжі.

Метою моніторингу було вивчення рівня задоволеності випускників ІТ коледжу Львівської політехніки якістю освітнього процесу. В опитуванні взяли участь 160 випускників.

Більшість випускників, які брали участь в опитуванні, задоволені рівнем освітніх послуг, отриманих у коледжі, та відзначили достатній рівень підготовки педагогічних працівників навчального закладу. 87% респондентів зазначили, що рекомендують Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» для здобуття фахової передвищої освіти.

Змістовний аналіз результатів анкетування – на сайті Фахового коледжу інформаційних технологій.