В ІТ-коледжі Львівської політехніки відбулася презентація збірки поезій «Війна і Ми»

Богдан Когут, студент І курсу кафедри журналістики та засобів масової комунікації
Фото з презентації

1 березня 2024 року в актовій залі Фахового коледжу інформаційних технологій Львівської політехніки відбулася благодійна творча зустріч «З Україною в серці». Це була, як сказала сама авторка – Леся Шипшина, повномасштабна презентація її збірки поезій «Війна і Ми».

Презентація розпочалась о 18:00 з молитви та знайомства з Лесею Шипшиною. Після короткого ознайомлення з урочистою промовою виступив директор видавництва «Каменяр» Дмитро Сапіга та розповів про важливість цієї збірки поезій для військових.

Під час проведення зустрічі Леся Шипшина презентувала й зачитувала власні вірші зі збірки, розповідала про важкі й тернисті історії написання поезій. Один із творів був адресований загиблому героєві, Миколі Забавчуку, твір зачитувала його мати, Лариса Забавчук.

Родзинкою вечора став виступ юного талановитого хлопчика-волонтера з Херсона, який своєю творчістю збирає кошти для військових ЗСУ, – Максима Зарічного.

Після презентації збірки відбувся благодійний аукціон для наших воїнів, який організовував благодійний фонд «Чародійка» під керівництвом Наталії Степаненко. Також із промовою на підтримку зустрічі виступили голова правління громадської організації «Спілка жінок Львівщини», голова Ради Всеукраїнської громадської спілки «Спілка жінок України» Дана Мехедова та голова ГО «Антикорупційний контроль» Андрій Степаненко.

Зустріч завершилась святковим фуршетом і можливістю сфотографуватися з Лесею Шипшиною.

Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації