В ІСТР втретє стартував дистанційний факультативний курс від Університету штату Пенсильванія

Кафедра екологічної безпеки та природоохоронної діяльності
Скріншот з онлайн-лекції

Третій рік поспіль на кафедрі екологічної безпеки та природоохоронної діяльності Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола стартує факультативний курс Taking Action on Food Security для студентів спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Цей проєкт традиційно реалізується в рамках програми Visiting professor та є авторським курсом Melanie Miller Foster – керівниці Міжнародної сільськогосподарської програми, представниці Університету штату Пенсильванія, який вона люб’язно читає для студентів Львівської політехніки.

Студентів безкоштовно зарахували на цей курс до університету Penn State, США, де вони і проходять зараз навчання дистанційно, використовуючи освітню платформу Canvas.

Минулого року наші студенти показали високий результат. Варто зазначити, що курс не адаптовано для студентів з Європи чи, тим більше, України, його читають як і для студентів із США й Мексики, тому політехніки мають можливість спілкуватися зі студентами інших країн, долати мовні бар’єри та здобувати справжню освіту для фахівців ХХІ століття.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції