У межах «Тижня громадського здоров’я» в Інституті сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки говорили про «Основні принципи здорового харчування» зі студентами і викладачами. Такі зустрічі відбуваються не вперше з ініціативи Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України у межах співпраці.
Студентська молодь активно долучилась до діалогу, адже теми доповіді заступниці генерального директора Центру Ольги Брезецької вкрай актуальні, зокрема питання діабету і причин його виникнення.
Ми часто використовуємо термін «здорове харчування», але чи завжди розуміємо його суть? Студенти більше дізнались про те, як правильно харчуватись, формувати власний раціон та уважніше ставитись до себе. Здорове харчування – гарна звичка на щодень.
Колектив Інституту на знак вдячності запрезентував печиво «Політехнічне», солодкий смаколик з давньою історією на натуральній основі. Теорія без практики мертва, тож смакуймо корисним разом!