В ІППТ відбувся ІІ етап 81-ї Студентської науково-технічної конференції

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Фото з конференції

8 листопада 2023 року в Інституті просторового планування та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбувся ІІ етап 81-ї Студентської науково-технічної конференції у секції «Просторове планування та перспективні технології».

Цьогоріч секційне засідання конференції розпочалося з презентації соціального бізнес-проєкту, який здобув ІІ місце на міжнародному заході Bootcamp: Startups and Entrepreneurship for Sustainable Development, проведеному в рамках ХІІ Міжнародного фестивалю інноваційних стартап-проєктів Sikorsky Challenge 2023.

Проєкт презентували доцент кафедри економіки і маркетингу Ірина Ангелко, студенти Назарій Антал (МК-45) та Галина Качмар (УА-21).

Загалом до участі у ІІ етапі СНТК за результатами роботи чотирьох підсекцій на І етапі було рекомендовано 10 студентів. Усі вони на високому рівні презентували основні результати своїх наукових досліджень, які торкаються найважливіших питань сучасного розвитку. Жоден виступ не залишився без питань та жвавих дискусій.

За результатами засідання секції місця між студентами-доповідачами розділилися так:

  • І місце: Віталій Башун;
  • ІІ місце: Камелія Величко, Софія Подвірна;
  • ІІІ місце: Антін Гайдай, Максим Перегінець, Юлія Курильчик.

Організаційний комітет секції бажає всім учасникам конференції та їхнім науковим керівникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчого натхнення та креативних ідей до нових життєвих досягнень і наукових звершень у мирній та вільній Україні!

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції