В ІППТ відбувся другий етап 80-ї СНТК у секції «Підприємництво та перспективні технології»

Інститут підприємництва та перспективних технологій
Фото з конференції

3 листопада 2022 року в Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбувся другий етап щорічної, вже 80-ї Студентської науково-технічної конференції у секції «Підприємництво та перспективні технології».

У конференції взяли участь студенти магістратури, бакалаврату і фахові молодші бакалаври спеціальностей 075 «Маркетинг», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 122 «Комп’ютерні науки».

Засідання відбулось у змішаному форматі, що дало змогу водночас забезпечити ефективні комунікації та розширити коло учасників.

Студенти виступили з актуальними доповідями на достатньо високому науковому рівні, продемонстрували вміння презентувати результати наукових пошуків та брати участь у дискусії. Тематика доповідей охоплювала сфери маркетингу, управління та адміністрування в системі економічних інтересів; фінансових відносин, комп’ютерно еколого-економічного моніторингу; соціально-гуманітарного розвитку України і відповідала сучасним проблемам з урахуванням умов воєнного стану.

Журі, відзначили актуальність тем, високий рівень підготовки презентацій і доповідей. Переможцями стали:

  • І місце – Камелія Величко, студентка групи ФБ-45, із доповіддю «Економічна криза в Україні та шляхи її подолання»;
  • ІІ місце – Олександр Мамро, студент групи КНЕМ-21, із доповіддю «Система екологічної очистки комплексного повітря і моніторинг змін рівня його якості»;
  • ІІІ місце – Марта Вадяк, студентка групи МКМС-31, із доповіддю «Соціальні мережі як інструмент впливу на поведінку споживача»;

які представлятимуть результати своїх наукових досліджень на третьому етапі конференції.

Оргкомітет вдячний усім студентам, які взяли участь у конференції, та їхнім науковим керівникам і бажає подальших наукових звершень!

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції