В ІППТ відбулися літературні читання, присвячені 209-й річниці від дня народження Тараса Шевченка

Інститут підприємництва та перспективних технологій
Фото з Шевченківських читань

Багато років поспіль доброю традицією в Інституті підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» є проведення літературних читань, присвячених річниці народження Великого Кобзаря Тараса Шевченка. Попри всі небезпеки воєнного часу, в ІППТ продовжують цю традицію.

3 березня 2023 року в приміщенні Інституту за підтримки дирекції проведено черговий захід до 209-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. Твори українського генія декламували 13 студентів, серед яких журі обрало шість найкращих.

І місце посіли Андріана Підгайна (група Фб-45) та Христина Малечко (група МКМС-21). ІІ місце розділили між собою Діана Білик (група МКМС-11) та Андріана Цап (група МКМС-11), ІІІ – Степан Сметанко (група КНМС-41) та Соломія Сай-Максимович (група МКМС-11).

Організатори вдячні студентам за виявлену активність у проведеному заході – за читання улюблених віршів, згадки яскравих сторінок біографії, розмірковування над актуальністю Шевченкових пророцтв. Особлива подяка студентській колегії за оприлюднення та поширення цитат творів Тараса Шевченка, які були пророчими й актуальні в сьогоденні.

Фото з Шевченківських читань Фото з Шевченківських читань Фото з Шевченківських читань Фото з Шевченківських читань Фото з Шевченківських читань Фото з Шевченківських читань Фото з Шевченківських читань Фото з Шевченківських читань