В ІППТ відбулася зустріч представника ТОВ «Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн» зі студентами-маркетологами

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Фото із зустрічі

8 червня 2023 року HR-директорка ТОВ «Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн» Юліана Бавза прочитала гостьову лекцію для студентів-маркетологів Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки. Тема – «Забезпечення стійких рішень».

Під час лекції студенти отримали знання щодо прийняття ефективних управлінських рішень під час функціонування виробництва в сучасному бізнес-середовищі, дізналися більше про підприємство та його цінності, ознайомилися з різними проєктами, які реалізує підприємство, і їхнім впливом на споживчий ринок.

Лектор розповіла про корпоративну культуру підприємства, наголосивши на важливості співпраці, комунікації та творчого підходу до роботи. Також поділилася власним досвідом і практичними порадами щодо підготовки до співбесіди та формування успішної кар’єри у сфері маркетингу.

Зустріч виявилася надзвичайно корисною і пізнавальною для студентів, які мали можливість поставити запитання, обговорити власні ідеї й отримати цінні поради.

Захід відбувся з ініціативи Наталії Самотій – старшої викладачки кафедри економіки і маркетингу Інституту підприємництва та перспективних технологій.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі