В ІППО заслухали учасників Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з цивільного та сімейного права

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Фото із заходу

6 квітня 2023 року в Інституті права, психології та інноваційної освіти відбулося заслуховування робіт у рамках проведення в Національному університеті «Львівська політехніка» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2022/2023 навчального року за спеціальністю «Цивільне та сімейне право».

Метою проведення заходу було надання допомоги студентам у реалізації наукового потенціалу, стимулювати їх до творчого самовдосконалення. На розсуд комісії за спеціальністю «Цивільне та сімейне право» студенти подали цікаві наукові праці на актуальну тематику. Всього було заслухано 6 робіт, які було підготовлено в рамках роботи студентських наукових гуртків «Цивіліст» та «Судове представництво».

Переможцями конкурсу визнано:

  1. Марію Анциферову та Христину Чорнопиську – диплом І ступеня, тема роботи – «Інститут сімейної медіації як альтернатива суду», науковий керівник – доцентка кафедри цивільного права та процесу, д.ю.н., доцент Вікторія Чорнописька;
  2. Наталію Слободу та Іванну Гавронську – диплом ІІ ступеня, тема роботи – «Специфіка укладення та виконання договорів купівлі-продажу нерухомого майна в умовах воєнного стану», науковий керівник – доцентка кафедри цивільного права та процесу, к.ю.н., доцент Наталія Павлюк;
  3. Ярину Левіновську та Марію Буцяк – диплом ІІІ ступеня, тема роботи – «Нормативно-правове регулювання цивільного захисту в Україні», науковий керівник – доцентка кафедри цивільного права та процесу, д.ю.н., доцент Ірина Комарницька.
Фото із заходу Фото із заходу