В Інститут права, психології та інноваційної освіти відбувся брейн-ринг з конституційного та міжнародного права

ІППО Львівської політехніки
брейн-ринг з конституційного та міжнародного права

29 жовтня 2019 року відбувся брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів ІІІ–IV курсу Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

У складі журі засідали Віталій Ковальчук – завідувач кафедри конституційного та міжнародного права, доктор юридичних наук, професор; Марія Бліхар – доцент кафедри конституційного та міжнародного права, доктор юридичних наук; Богдана Мельниченко – доцент кафедри конституційного та міжнародного права, кандидат юридичних наук; Галина Попадинець – доцент кафедри конституційного та міжнародного права, кандидат філософських наук.

Участь у брейн-рингу взяло п’ять команд – представників груп ІІІ та IV курсів.

Командам було запропоновано завдання з конституційного та міжнародного права, а також дано час на розв’язання кожного із них.

За результатами фінального змагання перше місце здобула команда «Немезида» у складі: Шпак Анастасія, Павлишин Ірина, Шикульська Христина, Кличко Жанна, Федак Микола, Могіш Наталія.

Друге місце отримала команда «Ліга правосуддя» у складі: Міщук Олена, Кирик Уляна, Дицьо Діана, Бігун Наталя, Чернецька Ольга.

Третє місце здобула команда «Конституціоналісти» у складі: Біляк Ярослав, Гавц Анна-Марія, Романяк Павло, Крамар Юрій, Паламар Яна.

Переможці були відзначені грамотами, подяками та особливим солодким подарунком.

брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів брейн-ринг з конституційного та міжнародного права серед студентів