В Інституті сталого розвитку відбувся круглий стіл, присвячений пам’яті професора Володимира Погребенника

Кафедра екологічної безпеки та природоохоронної діяльності
Фото із круглого столу

19 вересня 2022 року в Інституті сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки відбувся круглий стіл, присвячений пам’яті професора кафедри екологічної безпеки та природоохоронної діяльності Володимира Погребенника з нагоди 75-річчя від дня його народження. В рамках заходу також було проведено презентацію колективних монографій за науковою редакцією Володимира Дмитровича.

В обговоренні взяли участь друзі, колеги, однодумці, учні та науковці з різних куточків України, зокрема представники Львівського національного університету імені Івана Франка, Вінницького національного технічного університету, Чорноморського національного університету імені Петра Могили, Фізико-механічного інституту імені Г.В. Карпенка Національної академії наук України, Хмельницького національного університету, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Львівського національного аграрного університету.

Особливо приємно, що донька Володимира Дмитровича знайшла можливість долучитись до обговорення.

Невимовна втрата для наукового товариства та великий сум для друзів і родини… Говорили не лише про чималий науковий доробок, але й про людські риси, колеги та друзі пригадали ще й студентські роки... Зустріч відбулась у змішаному форматі, аби усі охочі змогли долучитись.

Спочивайте з миром, шановний Володимире Дмитровичу, а пам’ять про Вас житиме завжди в наших серцях!

Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу