В Інституті права, психології та інноваційної освіти відбувся День відкритих дверей

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото із заходу

10 травня 2023 в Інституті права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» відбувся День відкритих дверей, у рамках якого кафедра педагогіки та інноваційної освіти провела зустріч з майбутніми абітурієнтами. Під час заходу учні мали змогу ознайомитися з правилами прийому, програмами, отримати консультацію з фахових дисциплін.

З вітальним словом до учасників звернулась завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Тетяна Горохівська, яка розповіла про навчання та перспективи розвитку, пріоритети й основні цінності Львівської політехніки, освітні можливості, які він надає, потужне матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, високопрофесійний науково-педагогічний колектив, грантові можливості, програми стажування за кордоном, високі рейтинги Університету. Наголосила на можливості навчатись за програмою подвійних дипломів.

Майбутні студенти мали змогу долучитися до тренінгу «Моя майбутня професія», який провела кандидат пед. наук, доцентка кафедри педагогіки та інноваційної освіти Наталія Чубінська. Учні пройшлися педагогічними стежками, якими крокували видатні особистості, грали в ігри, писали мотиваційні завдання, вибирали омріяну професію. Мали змогу дізнатись, як це – вчити майбутніх педагогів.

До Політехніки завітали учні Львівської середньої загальноосвітньої школи № 34 імені Маркіяна Шашкевича разом з директором Ольгою Філіпішин (випускницею кафедри педагогіки та інноваційної освіти) й учні Львівської державної комунальної середньої загальноосвітньої школи № 3 із заступником директора з навчально-виховної роботи Мар’яною Хом’як та класною керівницею 9-Б класу Вірою Бей (також випускницею кафедри ПІО).

У заході взяло участь більше 60 учнів шкіл міста Львова.

Дуже приємно бачити молодь, яка цікавиться своєю майбутньою професією та шукає варіанти розвитку. Нехай ця зустріч стане початком плідної співпраці та зростання разом!

Фото із заходу Фото із заходу