В Інституті підприємництва та перспективних технологій відбувся День відкритих дверей

Інститут підприємництва та перспективних технологій
Скріншот з онлайн-заходу

30 травня 2022 року в Інституті підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» у рамках профорієнтації було проведено День відкритих дверей в онлайн-форматі. На цьому заході були присутні абітурієнти з різних областей нашої країни.

Випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, а також присутнім батькам було запропоновано презентаційний матеріал, в якому показано сьогодення Львівської політехніки, умови вступу на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти після повної загальної середньої освіти, унікальність і переваги навчального та позанавчального процесів Інституту підприємництва та перспективних технологій.

Модератором Дня відкритих дверей була декан базової та повної вищої освіти, кандидат економічних наук, доцент Оксана Садура. З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся директор Інституту, кандидат технічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України, Відмінник освіти України Йосиф Хром’як. Про навчальний процес, поєднання теорії з практикою, а також цікаве студентське життя розповів студент IV курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» Владислав Горчинський. Умови вступу 2022 року Національного університету «Львівська політехніка» окреслила Наталія Самотій. Зі спеціальностями за освітніми програмами на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти майбутніх абітурієнтів ознайомили завідувачі кафедр: економіки і маркетингу – доцент Ірина Ангелко, фінансів, обліку і аналізу – доцент Павло Гориславець, інформаційних систем і технологій – доцент Андрій Лагун.

На завершення заступник директора з навчально-виховної роботи, доцент Ганна Олексюк побажала випускникам успішного складання мультипредметного тесту, а також здійснити правильний вибір у майбутньому.

Запрошуємо на навчання в Інститут підприємництва та перспективних технологій!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу