Не сесією єдиною: в Інституті економіки і менеджменту відкрили новорічну ялинку

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
біля ялинки

Від сьогодні, 18 грудня, у холі четвертого поверху IVнавчально-наукового корпусу панує святковий настрій – дирекція і Колегія та профбюро студентів ІНЕМ організували відкриття новорічної ялинки.

Очільник інституту Олег Кузьмін привітав усіх із прийдешніми святами, побажав студентам успішної сесії, а також наголосив на здобутках Інституту економіки і менеджменту впродовж року. А студентський лідер ІНЕМ Микола Кособуцький закликав долучитися до благочинної акції збору коштів для дітей із сиротинців (збірка відбувається в аудиторії 428-б).

Окрім ялинки, на четвертому поверсі можна побачити чимало паперових сніжинок – це не лише декоративні елементи, а й роботи студентів, які беруть участь у конкурсі витинанок. За словами декана магістратури ІНЕМ Юрія Малиновського, голосування за найкращу витинанку відбувається на спеціальній сторінці в Іnstagram. По завершенню зимових свят дирекція інституту нагородить автора найкращої роботи цінним подарунком.

відкриття новорічної ялинки відкриття новорічної ялинки відкриття новорічної ялинки відкриття новорічної ялинки відкриття новорічної ялинки