В Інституті економіки і менеджменту відбулася Літня школа Business Camp

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Минулого тижня в Інституті економіки і менеджменту Львівської політехніки проходила Літня школа для слухачів Малої академії наук Business Camp 2022. У заході взяли участь майже всі кафедри ІНЕМ.

Кемп розпочався з тренінгу-знайомства. За словами координаторки Літньої школи, доцентки кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Роксолани Винничук, цей тренінг мав на меті не просто познайомити учасників між собою, яких, до слова, було майже 50 осіб, але й знайти спільні інтереси та сформувати основу певного комьюніті зацікавлених осіб. Тренінг відбувся весело, динамічно і жваво, учасники зуміли знайти багато спільних точок дотику та сформувати позитивну атмосферу для подальшої роботи.

Після тренінгу робота кемпу продовжилася на кафедрі фінансів, де учасники взяли участь у майстер-класі про фінансові лайфхаки та позмагалися за перемогу в конкурсі «Як стати мільйонером?». З дітьми від кафедри фінансів працювали доцент Ірина Лащик, професор Віталій Рисін і доцент Петро Віблий.

На кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва учасники кемпу спільно з доцентом кафедри Наталією Дулябою ознайомилися з актуальністю освітньої програми «Міжнародні економічні відносини», а також взяли участь у воркшопі на тему «Як це – бути дипломатом?».

Доцент кафедри обліку та аналізу Ольга Височан розповіла про спеціальність «Облік і оподаткування», затребуваність бухгалтерської професії на українському та міжнародному ринках праці, реальність і перспективи цього фаху. Слухачі Літньої школи також взяли участь у smart-quiz «Бухгалтерія та мистецтво», за результатами якого було нагороджено кращі команди. Кафедра економіки підприємства та інвестицій в особах доценток Олени Загорецької, Ольги Мищишин, Оксани Мусійовської та професора Ореста Колещука провели для учасників кемпу асоціативні тести й економічну гру.

Спільно з кафедрою зовнішньоекономічної та митної діяльності учасники пройшли тест «Чи здатні ви бути менеджером?» та зіграли в Kahoot. Найбільше сподобалася підліткам симуляційна бізнес-гра Market Leader («Лідер ринку»), яку провела доцент кафедри ЗМД Мар’яна Руда.

Найбільш насиченим був останній день кемпу. Учасники не лише взяли участь у ще одній інтерактивній економічній грі, яку для них провів завідувач кафедрою менеджменту організацій Олег Карий, але й зустрілися з студентським самоврядуванням ІНЕМ та спробували себе у плануванні заходів від профбюро.

Родзинкою кемпу стала екскурсія в Актову залу головного корпусу Політехніки та урочисте вручення сертифікатів.

Завершилась Літня школа на патріотичній ноті: хвилиною мовчання за загиблими в російсько-українській війні та виконанням гімну України.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи