В Інституті будівництва та інженерних систем відбулась урочиста академія з нагоди вручення дипломів

Інститут будівництва та інженерних систем
Фото із вручення дипломів

В Інституті будівництва та інженерних систем Національного університету «Львівська політехніка» відбулась урочиста академія з нагоди вручення дипломів. Більше трьох сотень будівельників, пожежників та гідротехніків одержали документи про здобуття вищої освіти.

Урочиста академія розпочалася Гімном України та вшануванням пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації хвилиною мовчання.

Проректор з науково-педагогічної роботи Львівської політехніки Олег Давидчак і директор Інституту будівництва та інженерних систем професор Зіновій Бліхарський побажали успішного професійного життя, сміливо й чесно йти назустріч позитивним змінам та з гідністю нести звання випускника Університету.

Завершилася церемонія вручення дипломів гімном «Гаудеамус» та словами подяки студентів своїм викладачам.

Вітаємо випускників і бажаємо, щоб знання та компетентності, отримані ними за час навчання, стали міцним фундаментом для успішної професійної діяльності! Будьте натхненними, сміливими, націленими на успіх! «Творіть майбутнє, а альма-матер завжди чекатиме на вас»!

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів