В Інституті права та психології відбулася IV Всеукраїнська конференція «Теорія та практика конституціоналізму»

Кафедра КМП Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

27 квітня 2018 року на кафедрі конституційного та міжнародного права Навчально-наукового інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка» було проведено IV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теорія та практика конституціоналізму: український та зарубіжний досвід».

У роботі наукового зібрання взяли участь провідні спеціалісти у галузі конституційного та міжнародного права, молоді вчені, аспіранти і студенти.

Захід традиційно відбувся у формі пленарного засідання та засідання наукових секцій. З привітальним словом до учасників звернувся директор Інституту права та психології Львівської політехніки, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Володимир Ортинський.

Четверта конференція «Теорія та практика конституціоналізму» відбулася на високому організаційному та науковому рівнях. Обрана тема послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики. У зв’язку з актуальністю піднятих питань за результатами конференції було опубліковано збірку матеріалів тез та доповідей її учасників, а також підготовлено і схвалено резолюцію.

Приєднані файли