В ІНПП відбудеться дискусія «Гідність та Солідарність з постраждалими від військового конфлікту в Україні»

Ігор Коваль, ІНПП Львівської політехніки
Круглий стіл

23 листопада 2018 року у залі вченої Ради Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться публічна експертна дискусія на тему «Гідність та Солідарність з постраждалими від військового конфлікту в Україні».

Розмова буде спрямована на сучасні виклики взаємопідтримки у суспільстві в умовах військового конфлікту. Учасники дискусії, зокрема журналіст Андрій Куликов, військовик та громадський діяч Тимур Баротов, доктор психологічних наук Ірина Сняданко, родинознавець Максим Бондаренко, о. Олег Жаровський та о. Тихон Кульбабка, спробують знайти спільно з аудиторією розв’язання гострих питань про гідність людини та зміну її виміру впродовж останніх п’яти років в Україні, подискутують про те, чи помічають сьогодні люди один одного і якою є роль солідарності для зрілого суспільства.

До дискусії також заплановано залучити експертів – доктора у галузі права Ігоря Паньонка, культуролога та політолога Тараса Возняка, доктора соціологічних наук Оксану Іванкову-Стецюк.

Організаторами дискусії є МБФ Карітас України й Інститут права та психології Львівської політехніки.