В ІНЕМ започатковують програму подвійних дипломів із бізнес-школою Кінгстонського університету

Кафедра ММП Львівської політехніки
 Ігор Олексів,  Вікторія Харчук та Олена Уголькова

На кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка» започатковують програму подвійних дипломів із бізнес-школою Кінгстонського університету (Лондон, Великобританія).

Студенти кафедри магістерського рівня освітніх програм «Міжнародна економіка», «Бізнес адміністрування» та «Управління інноваційною діяльністю» матимуть можливість отримання другого диплому в Кінгстонському університеті. При цьому ціна навчання для студентів буде знижена майже на 45% порівняно із вступом до Кінгстонського університету без попереднього навчання у Львівській політехніці. Очолювати співпрацю зі сторони кафедри ММП будуть професор Ігор Олексів, докторант Вікторія Харчук та асистент, к.е.н. Олена Уголькова.

Започаткування програми подвійних дипломів стало результатом співпраці кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва із бізнес-школою Кінгстонського університету в рамках програми «Розвиток лідерського потенціалу» Британської Ради і проєктів студентської та викладацької мобільності, які реалізують у рамках програми Еразмус+ КА1.

 Ігор Олексів,  Вікторія Харчук та Олена Уголькова