В Інституті економіки і менеджменту відбувся ІІ етап 78-ї Студентської науково-технічної конференції

Інститут економіки і менеджменту
онлайн-конференція

12 листопада 2020 року в Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту з використанням платформи Microsoft Teams відбувся ІІ етап 78-ї Студентської науково-технічної конференції, участь у якому взяли 16 переможців І етапу цього наукового заходу. Вступне вітальне слово скерували до присутніх директор Інституту економіки і менеджменту, професор Олег Кузьмін та секретар Вченої ради ІНЕМ, професор Ліана Чернобай, які побажали студентам успіхів у їхніх наукових починаннях, а також плідної праці на науковій ниві.

Координатором заходу з боку дирекції ІНЕМ був заступник декана бакалаврату доцент Ростислав Бала. До складу журі входили представники усіх кафедр Інституту економіки і менеджменту, зокрема: професори Ольга Мних та Віталій Бойко, а також доценти Уляна Когут, Мар’яна Бортнікова, Софія Барановська, Ірина Кондрат, Тетяна Склярук та Ірина Кривцун.

Виступи учасників конференції викликали жваві дискусії, обмін думками та значний інтерес.

Переможцями ІІ етапу 78-ї студентської науково-технічної конференції у секції «Економіка і менеджмент» стали:

  • диплом І ступеня – Діана Мірзоєва (група ЕВМ-21) з темою доповіді «Вплив економіки знань на розвиток конкурентоспроможності України» (науковий керівник – професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Ігор Олексів);
  • диплом ІІ ступеня – Юлія Дяків (група МЕОА-21) з темою доповіді «Формування механізму реалізації стратегії антикризового управління на підприємстві» (науковий керівник – доцент кафедри менеджменту організацій Юлія Бондаренко);
  • диплом ІІІ ступеня – Ілля Антощук (група ФБ-44) з темою доповіді «Взаємозалежність рівня інфляції та розміру облікової ставки НБУ у 2020 році» (науковий керівник – доцент кафедри фінансів Лідія Бондаренко).

Вітаємо переможців, їхніх наукових керівників, а також висловлюємо подяку усім учасникам цього наукового заходу!

онлайн-конференція онлайн-конференція онлайн-конференція онлайн-конференція