В ІНЕМ відбулася відкрита лекція у межах грантового проєкту Еразмус+ (модуля Жана Моне) CirclE

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
в аудиторії Тарас Демкура

11 березня 2020 року на кафедру зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» завітав Тарас Демкура – віце-президент Міжнародної торгової палати, власник торговельно-відпочинкового центру «Атріум» та станції сонячної енергетики, експерт у сфері економіки й ефективності ведення бізнесу, підприємець, колекціонер, меценат, бізнес-тренер, кандидат економічних наук. У межах грантового проєкту Еразмус+ (модуля Жана Моне) «Підвищення конкурентоспроможності ЄС: циркулярна економіка» CirclE успішний та соціально відповідальний бізнесмен розповів викладачам і студентам Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки про бізнес майбутнього в стилі ЕКО.

Зокрема, цікавими були тези пана Тараса про світові тренди підприємництва майбутнього: баланс між роботою та особистим життям, особистий розвиток, брендинг, networking, навички комунікації, прагнення бути частиною команди, трактування кризи як передумови розвитку бізнесу, посилення ролі інтернет-технологій, активне використання соціальних мереж, зростаючий інтерес до натуральних і корисних продуктів харчування, актуалізація ролі екологічних проєктів тощо. Тарас Демкура розповів також про екотренди бізнесу, що є важливими сьогодні та роль яких посилиться в майбутньому, а саме: концепція Zero Waste, використання безпечних засобів для догляду за домогосподарствами, усвідомлене споживання за принципом 5R, дизайн мислення, проведення екоаудиту бізнесу, формування екоспільнот, використання канцерогенної тари тощо. Особливе зацікавлення у присутніх викликали настанови Тараса Демкури щодо формування лідерських компетенцій, а також його власний досвід в реалізації численних проєктів у сфері енергоефективності, екологічності, соціально відповідального бізнесу, а також розвитку персоналу.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює щиру подяку пану Тарасу за цікаву та змістовну лекцію і запрошує надалі працювати спільно в поширенні ідей циркулярної економіки серед студентства та бізнесу.

на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури на лекції Тараса Демкури