В ІНЕМ відбулася IV Всеукраїнська студентська конференція «Сучасна парадигма вищої освіти»

Кафедра ЕПІ Львівської політехніки
Сучасна парадигма вищої освіти

21–22 березня 2019 року на кафедрі економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка» відбулася IV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Сучасна парадигма вищої освіти: економіка та менеджмент». Загалом на конференцію було подано 99 тез доповідей з 20 навчальних закладів України.

З вітальними словами до учасників конференції звернулися проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету «Львівська політехніка» Олег Давидчак і директор інституту економіки і менеджменту професор Олег Кузьмін. Привітав учасників заходу завідувач кафедри економіки підприємства та інвестицій професор Василь Козик.

У ході конференції було розглянуто питання, присвячені актуальним проблемам, які пов’язані із формуванням цифрових компетенцій в освіті, взаємозв’язку вищої освіти та сучасних викликів ринку праці, обґрунтовано профіль затребуваного фахівця з погляду студентів, а також розглянуто практичні аспекти підготовки фахівців в Україні та за її межами.

Окрім студентів та викладачів Національного університету «Львівська політехніка» активну участь у роботі конференції взяли студенти та їхні наукові керівники, зокрема Бурштинського енергетичного коледжу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Таврійського державного агротехнологічного університету, Київського національного університету будівництва та архітектури, Хмельницького університету управління та права, Горохівського коледжу Львівського НАУ, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького.