В ІНЕМ відбулась ІХ Міжнародна конференція «Управління інноваційним процесом в Україні»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

На кафедрі менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки 19–21 травня 2022 року відбулася ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Управління інноваційним процесом в Україні» у форматі онлайн. Проблематикою конференції цьогоріч стали напрями розвитку інноваційної діяльності, які потрібно розвивати в умовах ведення військових дій та після Перемоги України.

З вітальним словом виступили проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор Наталія Чухрай та завідувач кафедри менеджменту організацій, д.е.н., професор Олег Карий.

Палітра учасників конференції була дуже різноманітною. Так, з доповідями виступили професори й доценти, аспіранти і студенти, наукові працівники та представники бізнесу українських університетів, а також гості з-за кордону, зокрема Чехії, Туреччини, США, Польщі.

Особливістю проведення конференції стала згуртованість її учасників упродовж ведення дискусій, які розгорталися після виступів.

У рамках проведення секційних засідань було сформовано такі 4 секції:

  1. Інноваційний розвиток соціально-економічних систем;
  2. Інтеграція України у глобальний інноваційний простір;
  3. Соціально-економічні засади активізації інноваційного розвитку суб’єктів господарювання;
  4. Розвиток міждисциплінарних механізмів реалізації інноваційного процесу.

Всього у конференції взяло участь 125 учасників із п’яти країн світу.

За результатами роботи конференції сформовано збірник тез.

Організатори щиро дякують усім учасникам за участь у конференції та сподіваються, що наступна, ювілейна конференція відбудеться після Перемоги у форматі живого спілкування.

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції