В ІНЕМ створено робочу групу з розроблення нової ООП «Логістика. Управління ланцюгами постачання»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

На засіданні Вченої ради Інституту економіки і менеджменту 9 листопада було створено робочу групу з розроблення нової освітньо-професійної програми «Логістика. Управління ланцюгами постачання». До неї ввійшли провідні науково-педагогічні працівники, задіяні у навчальному процесі на усіх рівнях вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», представники бізнесу, студентського самоврядування та студентської наукової спільноти.

Внаслідок зростання масштабів і складності потокових процесів в умовах глобалізації світової економіки, розвитку інформаційних систем, зростання ролі і значущості сервісної діяльності, орієнтованої на запити споживачів, все більш затребуваним стає формування професійних навичок фахівцями з логістики.

Формування освітньо-професійної програми «Логістика. Управління ланцюгами постачання» за спеціальністю 073 «Менеджмент» в рамках галузі знань 07 «Управління та адміністрування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти дасть змогу сформувати системний підхід і побудувати системний базис для підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у галузі логістики й управління ланцюгами постачання, задовольнити попит на таких фахівців, підвищити якість надання логістичних послуг в Україні.

Докладніше – на сторінці кафедри маркетингу і логістики у соцмережі Фейсбук.