У навчально-науковому інституті економіки і менеджменту розпочалось навчання у школі менеджерів групи «Ашан»

Кафедра ЗМД
навчання у школі менеджерів групи «Ашан»

18 липня 2017 р. у Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту на базі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності відбулося відкриття уже третьої за ліком Школи менеджерів (бригадирів) ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет». Із вітальним словом до учасників Школи та тренерів звернувся проректор Національного університету «Львівська політехніка», доцент Роман Корж, директор Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту, професор Олег Кузьмін, керівник Школи – завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності, професор Ольга Мельник, HR-директор львівського гіпермаркету групи «Ашан» Михайло Бек та начальник сектору людських ресурсів та фінансових операцій магазину «Ашан Сіті Південний» Олексій Закашанський. Після урочистого відкриття гості Львівської політехніки відвідали актову залу та музей Університету, а також приміщення його колишньої бібліотеки, яке має історичну та культурну цінність.

Навчальна програма розпочинається у липні 2017 р. і завершиться складанням комплексного іспиту з менеджменту, управління персоналом, конфліктології, організаційної поведінки, навик ведення презентації, психології лідерства, командної роботи та тайм-менеджменту. Низка випускників попередніх Шкіл бригадирів вже зараз очолюють підрозділи магазинів «Auchan Group» в Україні. 

навчання у школі менеджерів групи «Ашан» навчання у школі менеджерів групи «Ашан» навчання у школі менеджерів групи «Ашан» навчання у школі менеджерів групи «Ашан» навчання у школі менеджерів групи «Ашан» навчання у школі менеджерів групи «Ашан» навчання у школі менеджерів групи «Ашан» навчання у школі менеджерів групи «Ашан»