В ІНЕМ відбувся І етап ІІ туру Конкурсу студентських робіт з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
учасники Конкурсу робіт з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

28 лютого 2018 року в Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» відбувся перший етап (рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

За результатами рецензування сформовано рейтинговий список студентських наукових робіт та відповідно до вимог Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. № 605, визначено та запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції претендентів на перемогу в Конкурсі та їхніх наукових керівників.

Другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» у формі підсумкової науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу) відбудеться на базі Національного університету «Львівська політехніка» 23 березня 2018 року.

Докладніше про II тур Конкурсу