В ІНЕМ організували змагання з фінансової грамотності для школярів Львова

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото зі змагань

У червні 2023 року для учнів 7–9 класів шкіл Львова було організовано корисний навчальний курс «Фінансова грамотність для підлітків», який завершився змаганням учнівських команд різних шкіл нашого міста у Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка». Ініціював створення курсу і проведення змагання професор кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Володимир Чубай.

У цьому проєкті створив цікавий сучасний відеокурс з фінансової грамотності та провів додатково інтерактивні онлайн-заняття Олег Сергеєв, викладач кафедри фінансів ІНЕМ, який раніше був першим заступником голови правління ПриватБанку й очолював Асоціацію випускників Львівської політехніки.

Виконання комплексного фінального завдання оцінювало журі у складі Олега Сергеєва, Наталії Мельник (співзасновниці громадської організації «Світ важливих ініціатив») і меценатів змагання – керівників та власників низки вітчизняних підприємств.

Відеокурс можна безкоштовно пройти на сайті ГО «Світ важливих ініціатив». Крім того, всі охочі можуть виконувати цікаві завдання від лектора курсу, які стануть у пригоді кожному в різних життєвих ситуаціях.

Запрошуємо випускників шкіл на навчання у Національний університет «Львівська політехніка»!