В ІХХТ оголошено конкурс на Студентську відзнаку імені професора Станіслава Воронова

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Станіслав Воронов

Оголошено конкурс на Студентську відзнаку імені професора Станіслава Воронова, яку присуджують двом студентам Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» або «Харчова хімія та експертиза» за високі досягнення у навчанні та науковій роботі. Грошовий розмір відзнаки становить 300 та 200 доларів США, її призначають один раз на рік.

Кандидатури здобувачів відзнаки обирає конкурсна комісія відкритим голосуванням простою більшістю голосів.

До складу конкурсної комісії входять:

  • голова комісії – директор Інституту хімії та хімічних технологій;
  • члени комісії – завідувач кафедри органічної хімії;
  • заступник директора Інституту з науково-педагогічної роботи;
  • заступник завідувача кафедри органічної хімії;
  • голова профкому студентів та аспірантів ІХХТ.

До конкурсу допускають студентів четвертого курсу бакалаврату і першого курсу магістратури.

Документи для участі в конкурсі студент повинен подати на розгляд комісії в дирекцію Інституту хімії та хімічних технологій (к. 121 ІХ навчального корпусу Університету) до 30 червня 2024 року. З переліком необхідних документів можна ознайомитися на кафедрі органічної хімії.

Студентську відзнаку імені професора Станіслава Воронова урочисто вручить професор Андрій Воронов чи уповноважена ним особа у поточному календарному році – на засіданні Вченої ради Інституту хімії та хімічних технологій або під час роботи наукової конференції «Сучасні досягнення в харчовій, органічній та полімерній хімії», присвяченої пам’яті професора Станіслава Воронова.