Програмовий комплекс для будівельників: в ІБІД презентували продукт ALLPLAN для проектувальників

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
презентація ALLPLAN

На кафедрі будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерії довкілля презентували комплексний програмовий продукт ALLPLAN, призначений для інженерів-проектувальників у галузі цивільного та промислового будівництва.

Цей BIM-комплекс містить усі розділи проектування у галузі будівництва – архітектуру, будівельні конструкції, інженерні системи споруд, генплан, оцінку вартості та кошториси. Завдяки його застосуванню розробники зможуть бачити результати своєї праці, обмінюватися даними, відстежувати будь-які зміни спільного проекту.

Як студентів-будівельників, так і викладачів із продуктом ознайомила київська компанія Allbau Software Ukraine – офіційний представник німецької компанії Nemetschek Group. Євген Дегтярьов та Дар’я Скребньова розповіли про роботу програмового комплексу та його основні переваги стосовно іншого програмового забезпечення.

Представники Allbau Software Ukraine та керівники кафедри БКМ та ІБІД домовилися про майбутню співпрацю: інститут отримає безоплатні ліцензії – використовувати програмовий продукт у навчальному процесі, а також усебічну технічну підтримку та сприяння у проведенні тренінгів, конкурсів, конференцій, програм обміну тощо.

презентація ALLPLAN презентація ALLPLAN презентація ALLPLAN