В Дублянському опорному ліцеї імені Героя України Анатолія Жаловаги відбулися «Дні Політехніки»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в ліцеї

З 21 по 25 жовтня 2024 року в Дублянському опорному ліцеї імені Героя України Анатолія Жаловаги пройшли Дні Львівської політехніки.

Викладачі нашого Університету завітали сюди на запрошення вчителів та директора цього закладу освіти. Такі зустрічі дали можливість нашим викладачам поспілкуватися з учнями, обмінятися досвідом з учителями, а також провести заняття з англійської мови, фізики, математики, хімії, української мови, вступу до ІТ, географії, міжнародних економічних відносин. Зокрема, доцент катедри української мови Анна Середницька розповіла школярам про навчання у Львівській політехніці, про випускові спеціальності Університету, катедру української мови, а також провела урок-консультацію на тему «Мовні норми в тестах НМТ», що допоможе майбутнім абітурієнтам успішно скласти національний мультипредметний тест з української мови.

А ще учні навчились сучасним підходам щодо формування документів у ХХІ столітті та взяли участь у профорієнтаційному тренінгу «Компетенції майбутнього». Додатково можна було дізнатись про освітні програми нашого Університету та його інфраструктуру.

Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї