В Автомобільно-дорожньому коледжі Львівської політехніки відбувся фестиваль першокурсників

Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

28 вересня 2016 року на навчально-дорожньому полігоні Львівського автомобільно-дорожнього коледжу Національного університету «Львівська політехніка» було проведено фестиваль першокурсників.

Відкриваючи фестиваль, директор коледжу Михайло Григорович Брегін зазначив, що це нова добра традиція коледжу, свято дебюту першокурсників, свято конкурсів, змагань, які відкривають нові таланти і сприяють згуртуванню молодого покоління.

Програма фестивалю була яскравою та насиченою. Конкурси художньої самодіяльності, інтелектуальної творчості, спортивні змагання – велоперегони; підняття, кидання та перекочування автошини; перетягування линви; стрільба по кульках; футбол (фінал чемпіонату коледжу серед груп нового набору), – все це сприяло гарному настрою та дружній атмосфері. А показові виступи на картингах, автомобілях коледжу та спортивного клубу «Мотор-груп» зі слалому особливо вразили й зацікавили присутніх.

Студентський профком та Рада студентського самоврядування коледжу нагородили переможців та учасників фестивалю цінними подарунками і почастували смачним кулішем.