В Автомобільно-дорожньому коледжі Університету відбулася ХІІ обласна конференція з хімії, біології та екології

Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
на занятті

21 березня 2019 року в Автомобільно-дорожньому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулась ХІІ обласна науково-пошукова конференція студентів закладів вищої освіти І–ІІ рівнів акредитації «Світ навколо нас» у рамках Львівського обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології. Учасниками конференції стали 42 студенти та їхні викладачі-керівники з 38 навчальних закладів міста Львова та Львівської області.

За умовами проведення конференції відбувся конкурс науково-пошукових студентських робіт, які оцінювало незалежне журі. З доповідями виступили 42 учасники, які презентували 17 науково-пошукових робіт у таких номінаціях: «Популяризація здорового способу життя», «Творчий підхід до вирішення екологічних проблем», «Пошуково-дослідницька робота», «За формування екологічних компетентностей у процесі становлення майбутніх фахівців», «Актуальні проблеми сьогодення».

Студенти Технологічного коледжу Львівської політехніки у номінації «За формування екологічних компетентностей у процесі становлення майбутніх фахівців» стали переможцями, здобувши перше та друге місця.

За результатами конференції учасники отримали сертифікати, а переможцям конкурсу науково-пошукових робіт вручили грамоти і подарунки.