В Автомобільно-дорожньому коледжі отримали нагороди за перемогу студента в конкурсі Young Cars Mechanic

Автомобільно-дорожній фаховий коледж Львівської політехніки
Подарунки від Inter Cars Ukraine

Студенти Львівського автомобільно-дорожнього фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» отримують сучасні та якісні знання й набувають професійних умінь для подальшої роботи в автомобільній галузі. Про це свідчить і перемога студента коледжу Юрія Яцишина у національному фіналі конкурсу Young Cars Mechanic 2021 року.

Кожні змагання з професійної майстерності – це своєрідна презентація професійних набутих теоретичних й практичних навичок та знань студентів, а також педагогічно-професійної майстерності викладачів, рівня навчального закладу в підготовці високопрофесійних спеціалістів, затребуваних на ринку праці.

Виборовши перше місце, Юрій Яцишин одержав грошову премію 20000 гривень, а Львівський автомобільно-дорожній коледж – сертифікат на 50 000 гривень від Inter Cars Ukraine для придбання інструменту й обладнання для поповнення своєї матеріально-технічної бази.

Нещодавно в Автомобільно-дорожньому коледжі Львівської політехніки отримали конкурсні переможні подарунки від компанії Inter Cars Ukraine, яка є провідним дистриб’ютором запчастин для автомобілів та обладнання для СТО, на покращення матеріально-технічної бази навчального закладу.

Подарунки від Inter Cars Ukraine Подарунки від Inter Cars Ukraine Подарунки від Inter Cars Ukraine Подарунки від Inter Cars Ukraine